Общи условия

Общи условия

Добре дошли в секцията "Общи условия" (T&C) и правила относно ползването на нашия уебсайт. Този сайт се управлява от Vitality Activewear ("ние", "Vitality AW", "сайтът").  АрЕсКей ЕООД ЕИК/ПИК 204706389 е дружество със седалище и адрес на управление България, Пловдив, ул. Цар Симеон 58 и администрира електронния магазин на Vitality AW.

Vitality AW предлага услугите / продуктите на този уебсайт, включително цялата информация, и всички услуги, достъпни чрез този сайт на вас, клиента, (“потребителя“, “вие“), при условие че приемете всички посочени условия, правила, указания и обяснения. За да се запознаете с тях, моля прочетете внимателно отделните секции в този раздел.

Всички нови функции или инструменти, които се добавят към онлайн магазина на Vitality AW, ще бъдат предмет на оповестяване в T&C. Ние си запазваме правото да актуализираме, променяме или заместваме част от тези T & C, като публикуваме актуализациите и / или промените в нашия уебсайт. Ваше задължение е периодично да проверявате тази страница за такива промени. При продължително ползване на сайта, след публикация на извършените промени, означава, че сте съгласни с тези промени.

Когато извършвате поръчка на продукт, обявен за продажба на този уебсайт, поръчката ви представлява оферта за закупуване на този продукт и се приема като такава от нас. Поръчката е завършена, когато получите потвърждение по имейл, че сме получили поръчката ви и тя е приета. След като поръчката е потвърдена, продуктът(ите) ще бъде изпратен до предоставения адрес за доставка. Имайте предвид, че продуктите, част от поръчката, за които не сме изпратили потвърждение в имейла, не са част от този договор. Всички продукти са предмет на наличност и не носим отговорност пред вас или трети страни, ако поради непредвидими обстоятелства (голямо търсене или поради технически проблеми, свързани с работата на уебсайта), които не сме в състояние да управляваме, наличността на продукта не е отразена правилно.

За издаване на фактура, клиентът е длъжен да предостави всичката необходима информация за издаването на фактурата в съответствие с действащото българско законодателство.

 

Поверителност

Лична информация като първо и фамилно име, адрес, телефонен номер, предоставена при регистрирането на профил, поръчка или друг начин, се съхраняват в нашите данни. Чрез регистрация, абониране или използването на нашите услуги, вие приемате използването на личните ви данни в съответствие с тези правила и закона за защита на потребителите.

Ние подхождаме с голямо внимание към сигурността на вашите лични данни и на тяхното съхранение. Поради това, вашата лична информация няма да бъде споделяна с трети страни и ние полагаме всевъзможна грижа, за да гарантираме сигурността, целостта и поверителността на информацията, която сте предоставили.

Vitality AW чрез "www.vitalityaw.com” има право да използва информацията за предлагане на стоки и/или услуги на клиента, за промоции, изпращане на рекламни съобщения, поздравления, запитвания, за статистически и всякакви други законосъобразни цели, освен в случай на изрично несъгласие, изпратено на следния e-mail адрес: info.vitalityaw@gmail.com или несъгласие с настройките за обработка на данни. Всякакви други цели, за които се използват данните, ще бъдат съобразени с българското законодателство, приложимите международни актове, Интернет етиката, правилата на морала и добрите нрави.

 

Продажби на едро

Ако и вие харесвате продуктите ни колкото и ние и искате да зарадвате клиентите си с чувство за уникалност и комфорт, можем да обсъдим възможности за партньорство чрез продажби на едро. 

Разполагаме с професионален екип от дизайнери с богат опит и високо качество на производството. 

 

Методи на плащане

- Кредитна / Дебитна карта
- Наложен платеж
- Apple Pay